środa, 30 października 2013

Dyni czas

Dynia - jesienią temat przewodni w zdjęciach i w kuchni. U mnie w trzech odsłonach:


1 -  jako element sesji zdjęciowej - więcej niebawem


2 - jako drapak ;)



3 - ciasto


Jak u Was z popularnością dyni w kuchni? 



5 komentarzy:

  1. Piękne zdjęcia, u mnie dynie na bieżąco są pochłaniane, zanim wylądują jako dekoracja są już w garnku:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję :) o to tak jak u mnie, dynia postała jeden wieczór ;)

      Usuń
  2. Ja mam dziś mus dyniowo-jabłkowy z suszoną żurawiną do placków. MNiam.
    Świetne zdjęcia, jak zawsze!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ciekawie musi smakować :) następnym razem wypróbuję
      dziękuję Ci za miłe słowa :)))))

      Usuń
  3. Milo, smacznie i jesiennie ..! Dyni w tym roku z dziecmi nie robilam i ciasta takiego tez jeszcze nigdy nie jadlam ..:) Troche jestem ciekawa jak smakuje wiec moze kiedys jednak zrobie i pierwszy raz posmakuje ..! Jezeli mozesz to podaj mi przepis na maila, bede Ci wdzieczna i juz teraz dziekuje ... :) Pozdrawiam serdecznie. M

    PS: Wciaz nie mam informacji o Twoich nowych wpisach i sama nie wiem co z tym zrobic. Na innych blogach Twoje nowe wpisy rowniez nie sa pokazywane czyli cos jest tylko pytanie co ..???

    OdpowiedzUsuń