piątek, 15 lutego 2013

zielono mi

Lubicie szpinak? Kiedyś nie wzięłabym go do ust, ale dziś jako nadzienie naleśnikowe jest jadalny :)


miłego dnia :)

14 komentarzy:

  1. Tobie też widzę, że zielono!
    Ja szpinak uwielbiam, w wersji rozpaćkanej, w wersji mrożonych listków i w wersji świeżej. Do sałatek, tart, shake'ów, nadziewania piersi z kurczaka, naleśników, pierogów... zawsze się dla szpinaku znajdzie miejsce!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Odgapiłam od Ciebie ;) no to jakieś przepisy musisz porzucić, bo ja w kwestii dodawania szpinaku do potraw jestem początkująca :)

      Usuń
  2. Lubię szczególne w połączeniu z fetą i suszonymi pomidorami. :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. to muszę dorzucić suszone pomidorki :)

      Usuń
  3. Smaczniutko :) u mnie dziś też było zielono - brukselka :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. zielono = zdrowo :) tak trzymać!

      Usuń
  4. Jeszcze pytasz? Uwielbiamy:) Miłego weekendu:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. świetnie :) z czym jeszcze miksujecie szpinak?
      miłego łikendu!!!

      Usuń
  5. Ohhh Ty... ale mi smaka zrobiłaś :)

    OdpowiedzUsuń
  6. O tak! Szpinak jest pyszny, ale najlepszy robiła moja Babunia

    OdpowiedzUsuń
  7. Uwielbiam szpinak. Ja robię ze szpinakiem i pieczarkami. Pyszne!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. pieczarki też uwielbiam, muszę spróbować w tym połączeniu

      Usuń