Tobie też widzę, że zielono!Ja szpinak uwielbiam, w wersji rozpaćkanej, w wersji mrożonych listków i w wersji świeżej. Do sałatek, tart, shake'ów, nadziewania piersi z kurczaka, naleśników, pierogów... zawsze się dla szpinaku znajdzie miejsce!
Odgapiłam od Ciebie ;) no to jakieś przepisy musisz porzucić, bo ja w kwestii dodawania szpinaku do potraw jestem początkująca :)
Lubię szczególne w połączeniu z fetą i suszonymi pomidorami. :)
to muszę dorzucić suszone pomidorki :)
Smaczniutko :) u mnie dziś też było zielono - brukselka :D
zielono = zdrowo :) tak trzymać!
Jeszcze pytasz? Uwielbiamy:) Miłego weekendu:)
świetnie :) z czym jeszcze miksujecie szpinak?miłego łikendu!!!
Ohhh Ty... ale mi smaka zrobiłaś :)
:)
O tak! Szpinak jest pyszny, ale najlepszy robiła moja Babunia
smaki dzieciństwa :)
Uwielbiam szpinak. Ja robię ze szpinakiem i pieczarkami. Pyszne!
pieczarki też uwielbiam, muszę spróbować w tym połączeniu
Tobie też widzę, że zielono!
OdpowiedzUsuńJa szpinak uwielbiam, w wersji rozpaćkanej, w wersji mrożonych listków i w wersji świeżej. Do sałatek, tart, shake'ów, nadziewania piersi z kurczaka, naleśników, pierogów... zawsze się dla szpinaku znajdzie miejsce!
Odgapiłam od Ciebie ;) no to jakieś przepisy musisz porzucić, bo ja w kwestii dodawania szpinaku do potraw jestem początkująca :)
UsuńLubię szczególne w połączeniu z fetą i suszonymi pomidorami. :)
OdpowiedzUsuńto muszę dorzucić suszone pomidorki :)
UsuńSmaczniutko :) u mnie dziś też było zielono - brukselka :D
OdpowiedzUsuńzielono = zdrowo :) tak trzymać!
UsuńJeszcze pytasz? Uwielbiamy:) Miłego weekendu:)
OdpowiedzUsuńświetnie :) z czym jeszcze miksujecie szpinak?
Usuńmiłego łikendu!!!
Ohhh Ty... ale mi smaka zrobiłaś :)
OdpowiedzUsuń:)
UsuńO tak! Szpinak jest pyszny, ale najlepszy robiła moja Babunia
OdpowiedzUsuńsmaki dzieciństwa :)
UsuńUwielbiam szpinak. Ja robię ze szpinakiem i pieczarkami. Pyszne!
OdpowiedzUsuńpieczarki też uwielbiam, muszę spróbować w tym połączeniu
Usuń